Новини

МОТО ЕКСПО СОФИЯ 2022 БЮЛЕТИН № 6

Sur-Ron – достъпните електрически мотоциклети

За първи път по време на тазгодишното изложение Moto Expo 2022 от 15 до 19 април, ще видим нова за българския пазар марка - Sur-Ron. Това са електрически мотоциклети, достъпни за всеки, с първокласно качество и големи възможности. Така на изложението в зала Асикс Арена (бивша зала Фестивална), броят на електрическите машини се увеличава.

Вносителите на Sur-Ron в България са И МУУВ ЕООД. Те съществуват като компания от 2019 г. Освен на Sur-Ron, фирмата е представител на CIRCUIT EQUIPMENT и HORWIN. Тази година правят дебют на подобен род изложения. Щандът на Sur-Ron ще бъде позициониран в основната изложбена зала и на него ще могат да се видят интересни продукти. Досега са продали над 130 електрически машини у нас.

Компанията Sur-Ron е основана през 2014 г. от трима ентусиасти на мотоциклетите и технологиите. С инвестиция от 30 милиона щатски долара и 40 инженери, те създават първия си модел - Light Bee, пуснат на пазара през март 2018 г.

Половината от специалистите са системни инженери, които разработват интелигентните системи на мотоциклета за управление на електрониката и акумулатора. Другата половина са експерти в дизайна на превозни средства, разработването на продукти и производството. Днес Sur-Ron има собствена фабрика, която е роботизирана до 50% и малко над 100 служители в град Чонгкинг – столицата на мотоциклетите на Китай и Ханджоу – столицата на интернет на Китай.

Компанията Sur-Ron създава и произвежда високопроизводителни електрически мотоциклети, достъпни за всеки. Тяхната философия е, че хората днес са свързани и информирани и следователно с изискват първокласно качество, без да плащат високи цени. Всички части по техните машини са от световно известни марки.

Една от машините, които ще покажат Sur-Ron - Light Bee X  е изненадващ хит в много дисциплини и  изпитания - ендуро, катерене на хълмове, проучване или фрийстайл забавление. Неговият огромен въртящ момент спечели сърцата и на професионалните състезатели.  С интеграцията, дизайна и производителността си, поставя нови стандарти във всички области.

Sur-Ron създаде Light Bee X с идеята да предложи на пазара продукт без аналог досега - лек, бърз, надежден, и в същото време достъпен модел. Той е ефективен както в модерната забързана градска среда, така и в офроуд приключенията.

С автономност на батерията от 100 км пробег и максимална скорост 85 км/ч, Light Bee X ще ви предложи изцяло ново изживяване. Управлението му е сравнимо с лекотата на планински байк, благодарение на теглото си от 47 кг.

Централно разположеният двигател с огромните 250 Нм въртящ момент, разположен в непосредствена близост до батерията с 1.9 киловатчас, допринасят за перфектното разпределение на масата върху окачването с 200 мм ход отпред и отзад.

Със своята рамка от трето поколение, излята под налягане от 6000 т по най-съвременна технология от лек алуминий, Sur-Ron Light Bee X задава стандарти за продукт с най-добро качество. Досега няма нито един мотоциклет със счупена рамка по света.

Леката и мощна батерия 60 V и 32 Ah, съставена от Panasonic 18650 клетки предлага автономия от 100 км, а съвременният BMS с 4 сензора за температура се грижи за надеждността ѝ, позволявайки възможно най-много цикли безпроблемна работа.

Другият забележителен мотоциклет е за крос, но има и версия за града. Става дума за Storm Bee. При тази машина агресивността среща превъзходството в тази идеална комбинация от спортни постижения и всекидневна универсалност. Байкът се Storm Bee отличава с технология от следващо ниво и въртящ момент от 520 Нм. Ускорението от 0 до 100 км/ч е уникално – само за 3.9 сек. При това за тегло на машината 120 кг. Батерията е 90V и 48Ah, като гарантира пробег от 120 км и максимална скорост 120 км/ч. Двигателят е с мощност 22.5 кВт. Няма друга кросова машина в света с такава гаранция - 3 години или 30 000 км.

Moto Expo 2022 ще очаква мотоциклетистите и фенове на двуколесния транспорт в зала Асикс Арена от 15 до 19 април. Вратите ще са отворени от 10,00 до 19,30 часа.

Цени Билети: На място: 12 лева /събота и неделя/; 10 лева /делничен ден/; Деца от 12 до 18 години – 6 лева;

Онлайн – /2 лв. отстъпка за онлайн закупуване/: 10 лева /събота и неделя/; 8 лева /делничен ден/;

Хора с увреждания – Безплатно; Деца от 12 до 18 години – 4 лева. Деца до 12 години с придружител – Безплатно.

Пресцентър Moto Expo 2022