Новини

Peugeot Motocycles отбелязва 125-годишния юбилей със специални премиери на MOTO EXPO 2023 - БЮЛЕТИН №10

Peugeot Motocycles отбелязва 125-годишния юбилей със специални премиери на MOTO EXPO 2023

Първият производител на мотоциклети в света - Peugeot Motocycles, ще отбележи 125-годишния си юбилей с няколко специални премиери по време на  Moto Expo 2023 от 20 до 24 април в зала „Арена София“.

За първи път в България ще пристигнат новите скутери Django EVO, Tweet и електрическият e-Streetzone. Стартът на серийното производство на новите модели ще стартира през втората половина на 2023 г.

Редом с тях на щанда на марката с площ 110 кв. м ще застанат и познатите предишни версии на Django и Tweet, както и моделите на сериите Kisbee, Speedfight4 и e-Ludix. Посетителите ще бъдат посрещнати и със специални предложения за наличните на склад двуколесни Peugeot.

e-STREETZONE – новият електрически скутер

Peugeot Motorcycles разкрива най-новото си решение за електрическа мобилност с e-Streetzone. Той постига 112 км автономност, когато е във версия с 2 батерии в режим ECO. Зарежда се бързо и лесно в домашен контакт. Изпитаното му шаси и управление го превръщат в идеалния мотоциклет за всекидневно пътуване в градска среда. Новият, технологичен LCD панел е не само ефектен, но и практичен. Когато e-Streetzone е във версия с една батерия под седалката се освобождава пространство за прибирането на каска.

DJANGO EVO – ретростилът в ново превъплъщение

Новият Django EVO е проектиран да се превърне в „модерната класика“. Той е футуристичен и мощен и e наличен във версия с въздушно и с течно охлаждане, където 125-кубиковият му четиритактов двигател развива мощност от 12,9 к.с. при 8500 об./мин. с въртящ момент от 12 Нм при 6500 об./мин.

TWEET – стабилният скутер с големи колела в нова версия

Новият Peugeot Tweet е пригоден за градската среда. Предлага се с 4-тактов едноцилиндров двигател с обем 125 куб., мощност 11,42 к.с. при 8500 об./мин. и с въртящ момент от 10,3 Нм при 6500 об./мин. Максималната му скорост достига 98 км/час.

Скутерите Tweet са доказали, че са леки, удобни, икономични и с висока маневреност в тежкия трафик. Равният им под гарантира две съществени предимства за водача - повече пространство за краката и максимално удобна позиция за качване.

KISBEE – с компактни размери, но щедър на функционалност

Kisbee е създаден специално за града – приятен за управление, лек (85 кг), удобен, икономичен и сигурен. Багажникът му събира всяка интегрална каска, а на равния му под могат да бъдат превозени обемисти предмети. Високото му ниво на ергономичност пасва идеално на водача независимо от неговия ръст. Kisbee вече се предлага и с нови цветове – червен и сив.

SPEEDFIGHT4 – стилният, спортен скутер

Speedfight4 продължава да е най-стилната и технологична генерация на 50-кубиковите спортни скутери Peugeot Speedfight. За него са присъщи комфортът и удоволствието при шофиране. Speedfight4 извежда като приоритет динамиката, без да пренебрегва безопасността.

е-LUDIX – електрическият скутер

E-Ludix преоткрива автентичния и елегантен дизайн на популярния Peugeot Ludix. Семплите му форма и линии подпомагат пъргавината и лекотата му, за които съществено допринася и електрическият му двигател. Литиево-йонната батерия на e-Ludix е разработена и произведена от Bosch и позволява пробег до 50 км. Съществено предимство на модела е ниската му маса – с включено теглото на батерията тя не надвишава 88 кг.

Moto Expo 2023 ще очаква мотоциклетистите и фенове на двуколесния транспорт. Мястото и датите са зала Арена София от 20 до 23 април, а вратите ще са отворени от 10,00 до 19,30 часа.

Вход с билети

Билети може да закупите: Онлайн с отстъпка от 5 лв  до 16.04.2023

bilet.bg - https://bilet.bg/bg/events/moto-expo-2023/3883

eventim.bg - https://www.eventim.bg/…/moto-expo-2023-sofia…/event.html

На място : на касите на зала Арена София

Деца до 12 години с придружител Безплатно!

Хора с увреждания Безплатно!

Безплатен паркинг за всички посетители.

______________________________________________________________________

PS. Колеги, на този линк от сайта на изложението, можете да пускате своите онлайн акредитации. 

https://motoexpo.bg/press.html

Напомняме, че пресконференцията за Moto Expo 2023 е на 19 април 2023 г., от 11.00 до 12.00 часа в Зала Арена София (бивша Арена Армеец) на мястото на събитието. Конферентна зала етаж - 1, вход през вход С. 

Безплатен паркинг за журналисти и гости. 

Пресцентър Moto Expo 2023