Новини
МОТО ЕКСПО СОФИЯ 2022 БЮЛЕТИН № 14

Зундерт Екстрийм с екшън машини на Can-Am от висша класа

Утре започва Mto Expo 2022! Големи изненади очекват посетителите на всеки щанд. Но този на Зундерт Естрийм, несъмнено ще предизвика огромен интерес. Там са машините на Can-Am  – марка, пред която всеки любител на екстремните забавления се прекланя.

На своя щанд Зундерт Екстрийм ще покаже отново своите магнетични машини за забавления на открито! И те естествено са последен модел – за 2022 г.

Естествено, от компанията ще предложат една от совите нови, впечатляващи модификации на триколесните Spyder и Ryker, които са емблематични за фирмата. Но те за са сухо. А какво ще види човек, който обича водоемите. Той ще се докосне до най-новите машини за водни удоволствия – Sea-Doo. Но да се върне отново извън пътя, в калта, прахта, пясъка  и камънаците. За там са винаги готовия за екшън Outlander.

Освен това посетителите ги очакват внушителния, работлив и много издръжлив Traxter, заедно с офроуд машината, победител в Рали Дакар през последните 4 години MaverickX3.

Така че ва щанда на Зундерт Екстрийм в зала „Асикс Арена“, София, ще присъстват всички новости от екстремния свят на BRP!

Ето и подробности за някои от моделите

CAN-AM Spyder

Това е голям и ултра функционален туристически модел. С него могат да се правят туристически круизи на различни дистанции. Специално системата UFit осигурява по-удобно и приятно каране. Има голям панорамен 7,8" широк LCD цветен дисплей, който е лесно видим при всякакви условия. Това е мястото, където интуицията се среща с информацията по открития път.

Двигателят е Rotax с обем 1330 куб. см мощност 115 к.с.,  с полуавтоматична трансмисия, система за стабилност и еко режим. Допълнителен комфорт се осигурява с по-добра защита от вятър и регулируемо задно въздушно окачване. Багажното пространство на дисагите и жабката е 78 л. За удоволствието на водача и пътника се грижи звукова система BRP Audio с 4 високоговорителя, клавиатура за аудио контрол, круиз контрол, възможности за теглене и интегриран твърд страничен багаж.

Ryker

Независимо дали водачът е нов или опитен, Can-Am Ryker е създаден за хора с различен опит. Той е с автоматична скоростна кутия и с най-съвременна технология. Така на пътя с тази машина всеки ще се почувства естествено.  Can-Am Ryker има чар, а с по-ниската позиция на сядане водачът ще почувства контрола на машината . Освен това може да добавите още емоции със спортен режим и режим на рали за избрани модели!

Ryker  се движи по улиците със стил. С регулируемост без инструменти, може да се промени позицията за каране за секунди. Машината лесно променя вида си – цветовете  със смяна на панелите и като се добавят или премахнат аксесоари, които да отговарят на желанията от водача външен вид.

На версията Rally Ryker двигателят е Rotax 900. Машината е готова за всякакви пътни условия: рали гуми и подсилени джанти, предна защита на автомобила, плъзгаща плоча, въздухозаборник с предварителен филтър, кални клапи, допълнителни LED светлини и шумозаглушител Akrapovič.

Подобрена е защитата и комфорта на ездача, включващи предпазители за ръце, рали кормило и седалка, регулируеми колчета против хлъзгане и подобрено окачване: предни и задни амортисьори KYB† HPG с дистанционни регулатори и 1 инч допълнителен ход на окачването. Има и рали режим за по-забавно дрейфиране по насипни пътни настилки и круиз контрол=

Outlander X MR 570

Това е най-новото попълнение на марката в гамата на машините от този тип. Максималното сцепление става с натискане на бутон. При нормално каране Visco-4Lok запазва преден диференциал с ограничено приплъзване в движение за несравнимо управление и контрол при всякакви условия на каране. Версията 4WD LOCK и за терен с препятствия и ситуации, които изискват непрекъснато най-голямо сцепление и контрол...

Моделът ознаменува 10 невероятни години на моделите ATV - X mr. Те са с новия Visco-4Lok. Той предава еднаква мощност към четирите колела, с директен механичен трансфер на въртящ момент, прогресивно заключване и естествено усещане за газта. Двигателят е 48 к.с. Rotax 650 V с преместен радиатор и интелигентен контрол на дросела.

Moto Expo 2022 ще очаква мотоциклетистите и фенове на двуколесния транспорт в зала Асикс Арена от 15 до 19 април. Вратите ще са отворени от 10,00 до 19,30 часа.

Цени Билети: На място: 12 лева /събота и неделя/; 10 лева /делничен ден/; Деца от 12 до 18 години – 6 лева;

Онлайн – /2 лв. отстъпка за онлайн закупуване/: 10 лева /събота и неделя/; 8 лева /делничен ден/;

Хора с увреждания – Безплатно; Деца от 12 до 18 години – 4 лева. Деца до 12 години с придружител – Безплатно.

Пресцентър Moto Expo 2022